Ontstaan van Impotentie

Impotentie (minder potent) komt bij veel mannen die wat ouder worden (maar ook bij jonge mannen) voor. Het wat minder stijf worden van de Penis en vooral de duur van de stijfheid nemen zo rond het 40ste (of eerder) levensjaar langzaam af. Boven de 50 en vooral de 60 zijn er schrikbarend veel mannen die in meer of mindere mate lijden aan een verminderde potentie.

In een langdurige relatie zal dit over het algemeen geen grote gevolgen hebben voor de partners aangezien men over het algemeen samen de goede jaren heeft meegemaakt en dus ook samen langzaam is gaan indutten.
Met indutten wordt bedoeld dat het spanningsveld (tussen langdurige partners), de seksbelevenis en zeker de frequentie wat minder wordt. Natuurlijk geld dit niet voor iedereen.

De vrouw heeft buiten het feit dat haar Libido wat minder kan worden bijna altijd de mogelijkheid om de Penis van de man te ontvangen. Mocht haar Vagina minder vochtig worden (wat redelijk normaal is), dan kan zij (of/en haar partner) een glijmiddel aanbrengen waardoor de penetratie kan slagen. (of zij dit prettig vind is een ander verhaal).

De man echter moet in tegenstelling tot de vrouw zorgen dat hij toch een redelijke harde Penis heeft wil hij kunnen penetreren.

De mate van hardheid van de Penis is van veel factoren afhankelijk. Heeft hij door de jaren heen een wat lage Libido gekregen (de Penis heeft dan niet meer die behoefte om flink stijf te worden).

Er zijn geestelijke/mentale problemen (tussen de oren).
Het veranderen van hetero naar Bi- of homoseksuele gevoelens - Geloof enz.

Er zijn lichamelijke problemen.

In de regel is het een combinatie van geestelijk/mentaal en lichamelijk, De problemen voor de man dienen zich aan als zijn Libido (of dat van zijn partner) weer wakker wordt en hij door zijn geestelijke en/of lichamelijke problemen geen goede erectie meer kan krijgen.
Voorbeelden : 

Ondanks deze beschreven problemen is er voor U ook een oplossing. In de vorm van "De Injectie Methode" met 100% garantie op de werking"

In het leven is ouderdom niet te overwinnen, maar met "De Injectie Methode" is dit beslist wel het geval.